Onze aanpak

Groothandel Caramdia levert beauty producten in grote hoeveelheden aan ondernemers en particulieren. Run jij een eigen beauty onderneming? Bij Caramdia vindt je alles wat je nodig hebt. 

Om Caramdia te laten groeien en bestaande klanten beter van dienst te kunnen zijn, hebben we de identiteit van de groothandel weten te weerspiegelen in een nieuwe webwinkel. In plaats van het merk Caramdia opnieuw te vinden, willen we de trouwe klanten herkenning geven door innovatief de branding door te zetten. Kwaliteitsproducten én een hoogwaardige dienstverlening: hoe breng je dat over in ontwerp?

"Mijn klanten konden niet wachten om de nieuwe webshop te ontdekken."

Dian Stadens, eigenaar van Caramdia Groothandel

1 webwinkel voor 2 doelgroepen: B2B & B2C

Caramdia van karakter is lief & chique, maar tegelijkertijd ook een zakelijke groothandel. De uitdaging voor ons was het creëren van een chique stijl die past bij de beauty producten, maar ook het zijn van een zakelijke webshop waar B2B snel & eenvoudig hun producten kunnen bestellen.

Caramdia Groothandel zwarte nagels
Caramdia Groothandel nagellak

Iteratief proces voor

inrichting webwinkel

Hoe kun je nou beter ontdekken wat voor sfeer Caramdia haar klanten zoeken, door het ze zelf te vragen? Na onderzoek, zorgvuldige afwegingen, hebben we besloten om een eenvoudige webwinkel te maken waar de focus ligt op snel en eenvoudig producten bestellen. Geen poespas, versierde buttons of een te breed scala aan afbeeldingen: ondernemers kunnen bij Caramdia terecht om overzichtelijk bestellingen te plaatsen. Om dat te vereenvoudigen is er een handig categorie-filter toegepast.

De charme van

Caramdia Groothandel

De charme van Caramdia zit eigenlijk achter de eigenaresse van Caramdia: Dian. Ze is altijd druk in de weer om haar klanten zo goed mogelijk te helpen: dat is waarom nieuwe klanten haar vaste klanten worden. Om dit te versterken, spelen we in met teksten zoals: ‘heb je hulp nodig, of heb je een andere vraag?’ op verschillende posities om snel in contact te komen met Dian.

Heeft dit project je interesse gewekt?

Neem contact op
Bereik ons