Onze aanpak

Keer naar binnen en kom in contact met je intuïtie: Jantine Negerman van Energetic Touch deelt haar verhaal over hoe mindset, spiritualiteit, voeding en beweging zorgde voor dankbaarheid en geluk. Energetic Touch laat je voelen en horen wat de werking van klank en trilling doet met je lichaam.

Jantine werkt in een bijzondere branche: een niet alledaags beroep. Hoe zorgen we ervoor dat haar missie met daarin een boodschap uit haar verleden overkomt op de bezoeker? Dolph werd gevraagd een identiteit te ontwikkelen waarbij kleur, prachtige fotografie en tekst samen een universeel gevoel van ontspanning en rust zorgen.

"De vormgeving met het kleurenpalet past precies bij mijn visie"

Jantine Negerman, eigenaresse van Energetic Touch

Inspireren en overtuigen vanuit een persoonlijk verhaal

Binnen de visuele identiteit staat het verhaal achter Energetic Touch centraal. We richten de website zo in dat haar toekomstige klanten niet worden overtuigd door mooie cijfers, feiten of prijsbeleid, maar vanuit Jantine haar overtuiging dat soundhealing een diepere soort van ontspanning geeft. Binnen het webdesign maken we dit visueel met prachtige fotografie (door Anneke Fotografie) waaruit zorgvuldig een passend kleurpalet is getrokken.

Symbolisering van
verbondenheid

Het logo van Energetic Touch straalt elegantie en rust uit en symboliseert de verbondenheid die tijdens sessies ontstaat. Bruine tinten, die zowel in het logo als in de sessieruimtes terugkomen, zorgen voor een consistente en samenhangende stijl.

Vind eenvoudig de sessie
die bij jou past

Energetic Touch biedt 4 verschillende sessies waaronder Energetic Sound Touch, klankschaalmassages en Reiki behandelingen. Deze werden overzichtelijk gepresenteerd doormiddel van een ‘stickey-scroll’ op de pagina. Aan de achterkant van de website kan Jantine eenvoudig haar sessie inhoudelijk aanpassen.

Heeft dit project je interesse gewekt?

Neem contact op
Bereik ons