Onze aanpak

InsurConnect, een eenmanszaak, vroeg ons om hun huidige logo voor sponsoring en drukwerk te verbeteren met een moderne uitstraling die naadloos aansluit bij hun huisstijl. Het logo moest de verbinding en koppeling tussen verschillende softwaresystemen symboliseren, passend bij hun klanten: voornamelijk volmacht bedrijven die namens verzekeraars risico’s kunnen afdekken.

Ons proces leidde ons naar een logo dat de visie van InsurConnect perfect uitstraalt. We hebben drie variaties gemaakt, waarbij we verschillende ontwerpelementen hebben onderzocht terwijl we het kleurenpalet subtiel en verfijnd hebben gehouden. Uiteindelijk hebben we twee kleuren geselecteerd die de ideale balans vormen, met als resultaat een eigentijds en professioneel logo.

InsurConnect

"Het lijkt erop dat we een goed lettertype hebben en het vasthouden aan twee kleuren klinkt precies goed."

Gerbrand Tanis, eigenaar van InsurConnect

Drie soorten logo's,
elk met subtiele
wijzigingen.

Tijdens het proces hebben we ons verdiept in talloze logovariaties om tot het beste resultaat voor InsurConnect te komen. Onze focus lag op lettertypen, kleurgebruik en iconen. We introduceerden drie initiële logo-opties, elk met subtiele veranderingen, maar met een eigen uitstraling.

Logo variaties InsurConnect
Logo variaties InsurConnect

Een nieuw sereen en

modern logo voor

InsurConnect

Na een zorgvuldige evaluatie koos InsurConnect voor een logo met verfijnde aanpassingen en serene kleuren. Met dit herontwerp heeft InsurConnect nu een modern logo dat hun professionele imago versterkt en veelzijdig is voor verschillende toepassingen, waaronder sponsoring en drukwerk.

Afmetingen logo InsurConnect

Heeft dit project je interesse gewekt? Neem contact op!

Neem contact op
Bereik ons