Onze aanpak

Open Podium stelde ons voor een unieke uitdaging – ze hadden een logo nodig dat de essentie van hun evenement weergaf en tegelijkertijd een creatieve en speelse sfeer uitstraalde. Daarnaast moest het logo het gemeenschapsgevoel benadrukken dat ontstaat wanneer kinderen worden aangemoedigd om hun creativiteit en talenten te laten zien.

Onze creatieve reis leidde ons naar een logo dat creativiteit en gemeenschap perfect combineert. Levendige en speelse elementen symboliseren de vreugde en expressiviteit van Open Podium optredens. Door slim gebruik te maken van vormen, kleuren en typografie hebben we een visueel aantrekkelijk logo gemaakt dat de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat.

Open Podium

"Het logo heeft een vrolijke uitstraling en past perfect bij Open Podium."

Joalien van den Houten, eigenaar van Open Podium

Variaties verkennen voor

het perfecte ontwerp

 

Tijdens het creatieproces van het logo hebben we talloze variaties onderzocht om het perfecte ontwerp voor Open Podium te garanderen. We ontwikkelden drie eerste logo-opties, elk met een duidelijke en levendige uitstraling, die als basis dienden voor verdere verfijning.

Schetsen Open Podium
Logo schetsen Open Podium

Iteratief proces voor het

gekozen ontwerp

Na zorgvuldige overweging kwam het logo met een muzieknoot als beste uit de bus. In de daaropvolgende iteraties, binnen de 3 feedbackrondes, hebben we aanpassingen gemaakt om de speelse en vrolijke uitstraling te versterken. Door de lijnen rond de muzieknoot te vervangen door cirkels, bereikten we een meer dynamische en vrolijke visuele weergave.We hebben zorgvuldig aandacht besteed aan afstanden en verhoudingen, zodat het logo er visueel aantrekkelijk en professioneel uitziet.

Instellingen Open Podium

Een geschikt logo voor

Open Podium

Met dit nieuwe logo heeft Open Podium nu een visuele identiteit die hun waarden en doelen perfect weerspiegelt. Het straalt de creativiteit en speelsheid uit, terwijl het ook een gevoel van gemeenschap en steun voor opkomend muzikaal talent benadrukt.

Sfeerbeeld Open Podium

Heeft dit project je interesse gewekt? Neem contact op!

Neem contact op
Bereik ons