Onze aanpak

Het beste uit jezelf halen onder professionele begeleiding: Rob’s Personal Training helpt je je doelen te bereiken door 1-op-1 persoonlijke training, maar ook door het aanbieden van energieke groepslessen in een uitdagende sportschool.

De identiteit, sfeer en professionele uitstraling had Rob al in huis, maar voor buitenshuis werd Dolph gevraagd om deze door te trekken naar een nieuwe website en passende nieuwsbrief. Rob zijn zaak aan de Pampus in Stellendam is in elk geval beweeglijk te noemen: 3 arrangement met verschillende prijsklassen met als hoofdproduct zijn persoonlijke 1-op-1 training. Hoe breng je dat allemaal overzichtelijk maar nog steeds beweeglijk in 1 ontwerp?

"Mijn website ziet er nu enorm dynamisch uit!"

Rob Hobbel, eigenaar van Robs Personal Training

Een breed aanbod zorgt voor een creatieve manier van web-inrichting.

Net als dat je tijdens Personal Training gefocust blijft op je doelen en niet afgeleid wilt worden, geld dit ook voor het weergeven van informatie binnen het nieuwe ontwerp. Personal Training kreeg zijn eigen ‘afdeling’ op de website en wordt daardoor afgescheiden van andere diensten. Nieuw geïntroduceerd werd een kennismakingspagina die speciaal ontworpen is om eenvoudig een kennismakingsgesprek in te plannen.

Iteratief proces voor

inrichting groepslessysteem

Een wens vanuit Rob was dat het online reserveringssysteem voor groepslessen meer toegankelijk zou moeten zijn voor zijn leden. Een modern reserveringssysteem werd geïntegreerd waar leden met lidmaatschap voor groepslessen eenvoudig door slechts 3x te klikken een reservering kunnen maken voor een groepsles. Aan de achterkant van de website is dit systeem eenvoudig te beheren door Rob en zijn team.

Nadruk leggen op

bestaande stijl

Het sportieve geel van Robs Personal Training kwam niet vanzelf aanwaaien: geel was al prominent aanwezig in de eerdere huisstijl. Door het geel opnieuw te mengen kwam er een sportieve tint uit die ten alle tijde tegen een zwart wordt gebruikt. In combinatie met grote letters, een strak hoekig font en veel micro-animaties werd de website sportiever en beweeglijker dan ooit.

Heeft dit project je interesse gewekt?

Neem contact op
Bereik ons